Uw Slijter Dikkers | Korte introductie: Goose Island India Pale Ale (IPA) - Uw Slijter Dikkers
08
feb
2018

Korte introductie: Goose Island India Pale Ale (IPA)

Goose IPA is een India Pale Ale uit Chicago in Illinois en wordt gebrouwen door de Goose Island Beer Company. Een bier met een hoppig karakter dankzij het gebruik van de Amerikaanse, geurige hopsoorten Cascade en Centennial.

Hopbittere bierstijl met fruitige tonen

Dit bier met een hoppig karakter en een oranje koperkleur is in het glas licht troebel met een romige, beige, blijvende schuimkraag. Het aroma beantwoordt aan de karakteristieken van de Amerikaanse India Pale Ale, een hopbittere bierstijl met fruitige tonen van pompelmoes en perzik. In de mond herkennen we hopbloemen met tonen van fruit en dennennaalden gevolgd door karamel. De afdronk is aangenaam bitter, karakteristiek voor deze bierstijl. Een klassieker onder de Amerikaanse India Pale Ale!

Tip:

We raden aan om onze IPA te serveren met curries, kip en varkensvlees, maar ook met blauwe kazen en Gouda.

U vindt bij Uw Slijter Dikkers in de winkel een breed assortiment aan bieren. Zo is er een ruime keuze aan speciaalbieren uit België en Nederland en natuurlijk ook verfrissend pilsener van de bekende biermerken. Ons bierassortiment is erg dynamisch en wij introduceren u vaak graag nieuwe bieren. Mochten wij een bier niet in ons assortiment hebben dan doen wij graag ons best om deze voor u te bestellen. Op deze manier willen wij de bierliefhebbers zo goed mogelijk bedienen. Tevens kunt u bij ons terecht voor bierglazen, geschenkverpakkingen en bierpakketten.

Activiteit?

Op zoek naar een originele invulling van een bedrijfsuitje of een verjaardag? Wij verwelkomen u graag in ons karakteristieke proeflokaal voor een whisky-, likeur- of bierproeverij. Interesse? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.