Uw Slijter Dikkers | Millstone Oloroso Sherry - Uw Slijter Dikkers
09
feb
2018

Millstone Oloroso Sherry

Uw Slijter Dikkers heeft een breed assortiment aan bieren, wijnen en gedistilleerde dranken uit binnen- en buitenland. Naast een groot aantal soorten jenever en berenburg vindt u bij ons ook een ongekende hoeveelheid aan whisky’s, cognacs, gins, grappa’s en andere likeuren. In onze winkel adviseren we u graag als u op zoek bent naar een bijzonder cadeau.

Aroma’s van krentjes en rozijnen

Denkt u bijvoorbeeld eens aan een mooie whisky om cadeau om te geven. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de Millstone Oloroso Sherry, de nieuwe instapwhisky van Millstone. Deze whisky is gerijpt op oloroso sherryvaten. Zo ontstaat er een rijke en zeer fruitige whisky met een vriendelijk karakter. De Millstone Oloroso Sherry heeft een diepe amberkleur en in de geur ontdekt u aroma’s van krentjes en rozijnen, gedroogd fruit, zoete specerijen en wat hartige accenten. In de mond zetten deze noten zich voort, wat maakt dat u geniet van een vriendelijke whisky met een zachte, ronde afdronk.

Zuidam Distillers

Millstone wordt geproduceerd door Zuidam Distillers, een van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland. Sinds de oprichting in 1975 worden alle distillaten zelf geproduceerd, dit alles op ambachtelijke wijze. Voor de rijping maken zij onder meer gebruik van vaten van Amerikaans en Frans eiken. Of, zoals in het geval van de Millstone Oloroso Shery, van sherryvaten.

TIP VAN DE MAAND FEBRUARI

In de maand februari geven wij u bij aankoop van een fles Millstone Oloroso Sherry een Millstone whiskyglas cadeau! Mooi om te geven én te krijgen.

– Weet u wanneer het ‘Whiskey’ of ‘Whisky’ is? –
Deze week volgt het antwoord op de social!