Uw Slijter Dikkers | Nieuw in ons assortiment: brouwerij Berghoeve - Uw Slijter Dikkers
18
sep
2018

Nieuw in ons assortiment: brouwerij Berghoeve

Brouwerij Berghoeve, is gevestigd in een voormalig boerderij. Hier brouwen zij bijzondere types bier die je niet overal kunt vinden. Na een bezoek aan deze brouwerij konden wij er niet meer om heen: ‘wij willen deze bieren in het assortiment in onze Uw Slijter Dikkers’.

Assortiment Brouwerij Berghoeve

Een assortiment met een prachtig verhaal en nog belangrijker met smaakvolle bieren. Berghoeve blijft graag klein en betrokken bij zijn producten en klanten. Zij zijn een kleine ambachtelijke brouwerij en zijn in staat om, in tegenstelling tot andere brouwerijen, te kunnen bestaan op een klein, breed en apart assortiment. Zo hebben ze bijvoorbeeld één van onze schuren speciaal ingericht voor de productie van zure bieren en bieren van spontane gisting. Een zeer risicovol procedé, maar beheerst omdat we dit volledig afgescheiden hebben van de “cleane” bieren.

Glimlach!

“Onze klanten willen wij een glimlach bezorgen met een grote variatie in types bier. Bier dat moet voldoen aan onze hoge standaard. Zo kun je in ons assortiment vele bierstijlen aantreffen: Belgisch, IPA’s, Porters, Zuur, Barrel Aged, Smoked, Imperial etc etc. Wij hebben op elk moment van het jaar ruim 10 soorten bier op voorraad”.

Assortiment van Uw Slijter Dikkers

Wilt u meer weten over onze speciaalbieren of over de boeiende wereld achter bier in het algemeen, dan bent u bij Uw Slijter Dikkers aan het juiste adres. Naast het assortiment van Brouwerij Berghoeve, helpen wij u graag in uw zoektocht naar een passend bier voor u.

bron: Brouwerij Berghoeve