Uw Slijter Dikkers | Onvergetelijke feestdagen - Uw Slijter Dikkers
07
nov
2018

Onvergetelijke feestdagen

Met het ingaan van de wintertijd breekt er voor velen een tijd aan van voorbereidingen op de komende feestdagen. Hoe leuk is het om voor familie, vrienden of collega’s passende cadeaus te bedenken bij het knapperend houtvuur en onder het genot van een drankje. De beste ideeën worden bedacht in een relaxte sfeer!

Traditionele geschenken

Iedereen kent een familielid, vriend(in) of collega met een uitgesproken voorkeur. Meestal wordt deze voorkeur voor wijn, bier of gedestilleerd niet onder stoelen of banken gestoken. Voor hen is het eenvoudig een mooie en exclusieve wijn, een assortiment speciaalbieren of een goede whisky in een mooie geschenkverpakking cadeau te doen.
U kunt ook nadenken over welke smaak bij de ontvanger van het cadeau past. Laat deze verrassen door de keuze die u maakt. Wellicht raakt u de juiste snaar en opent u de ogen van die persoon voor een nieuwe smaak waar degene nooit aan gedacht heeft.

Relatiegeschenken

Heeft u een onderneming en bent u op zoek naar een exclusief relatiegeschenk om uw medewerkers te bedanken en belonen voor hun harde werk? Ook daarmee is het mogelijk uw medewerkers een persoonlijk cadeau te doen, afgestemd op de smaak van iedereen. En een exclusief relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn.

Think out of the (gift)box

Maar waarom traditioneel denken? Waarschijnlijk ligt dat aan de traditionele feestdagen.
Hoe leuk is het om voor de hele familie, vriendengroep of onderneming een proeverij te organiseren? Ongetwijfeld lopen er voldoende familieleden, vrienden of medewerkers warm op de gedachte een proeverij mee te maken. Hierbij kan worden gekozen uit diverse proeverijen, van wijn-, whisky-, likeur- tot bierproeverij.

Inspiratie opgedaan voor uw feestdagen geschenken? Kom naar onze slijterij of neem contact met ons op.