Uw Slijter Dikkers | Vier Drink wijn dag! - Uw Slijter Dikkers
15
feb
2019

Vier Drink wijn dag!

Maandag 18 februari is het ‘drink wijn dag’. Velen van u zullen zeggen dat elke dag ‘drink wijn dag’ is. Deze dag is uit Amerika komen overwaaien om jaarlijks de gezamenlijke voorliefde en gezondheidsvoordelen van wijn te vieren.

Spread the love

Bedenker van deze dag is de Amerikaan Todd McCalla, die zijn voorliefde voor wijn wilde delen met andere wijnliefhebbers. De redenen voor het drinken van wijn staan voor hem gelijk aan vriendschap, goede tijden en een verminderd risico op hartkwalen.

Nuchtere Nederlanders

Als nuchtere Nederlanders hebben wij 18 februari nog niet massaal omarmd als nationale feestdag. Maar laat dat ons niet weerhouden deze dag te vieren zoals Todd bedoeld heeft. Deel uw liefde voor wijn met vrienden en familie, vier de mooie momenten van het leven met hen en houd de gezondheidsvoordelen in het vizier. Uiteraard is de National Drink Wine Day te volgen via social media op Facebook en Twitter.

Wat drinkt u op drink wijn dag?

Bij Uw Slijter Dikkers heeft u keuze uit een groot aantal heerlijke wijnen. Rood, wit, bubbels of rosé, voor iedere wijnwens kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag.