Uw Slijter Dikkers | Vaderdag cadeautip! - Uw Slijter Dikkers
24
mei
2019

Vaderdag cadeautip!

Vader en zoon drinken samen een biertje

Zoekt u nog een leuk cadeau voor Vaderdag? Wij kunnen u hierbij helpen. Wij hebben een ruime keuze uit bier-, likeuren- en wijnpakketten.

Bierpakket
Is hij een liefhebber van gewone bieren of speciaalbieren? Wij hebben het allemaal in ons assortiment. U kunt zijn bierpakket samenstellen en deze feestelijk laten verpakken. Bij ons vind u niet alleen de bekende biermerken maar hebben wij ook een ruime keuze aan speciaalbieren. Daarom hebben wij voor elke vader een topcadeau!

Likeurenpakket
Bij ons bent u ook aan het goede adres wanneer hij een liefhebber is van likeuren. Wij hebben veel verschillende soorten likeuren en gedestilleerde dranken in ons assortiment. Vind u het lastig om een keuze te maken bij het uitzoeken van de juiste fles, wij helpen u hier graag bij! Bij ons vind u naast vele soorten Jenever en Berenburg ook een grote hoeveelheid aan whisky’s, gins en cognacs.

Wijnpakket
Witte wijn, rode wijn, rosé of bubbels? Wij hebben het allemaal. Weet u dat hij een liefhebber is van rode wijn, maar weet u niet precies wat voor een soort? Geen probleem, samen kijken we bij welke gerechten hij graag een wijntje drinkt, we vinden hierbij dan een passende wijnsoort!

Uiteraard is een mooie combinatie van verschillende soorten dranken geen probleem! Weet u niet wat u precies wilt? Wij adviseren u graag en zorgen dat u met het juiste pakket voor hem naar huis gaat!