Uw Slijter Dikkers | Over Ons - Uw Slijter Dikkers

Over Ons

Over Uw Slijter Dikkers

Uw Slijter Dikkers kenmerkt zich als een kwalitatieve slijterij. Wij zijn gevestigd in een prestigieus monumentaal pand in het centrum van Hoogeveen. Ons assortiment bestaat uit een brede lijn gedistilleerde dranken uit binnen- en buitenland. Naast een groot aantal soorten jenever en berenburg vindt u bij ons ook een ongekende hoeveelheid aan whisky’s, cognacs, gins, grappa’s en andere likeuren. U kunt bij ons terecht voor de bekende merken, maar wij zijn er ook voor de échte liefhebber. Bevindt de likeur die u zoekt zich niet in ons assortiment? Laat het ons weten. Wij gaan graag voor u op zoektocht.

Kom zelf sfeer proeven in onze slijterzaak in Hoogeveen en ontdek het uitgebreide assortiment wijnen, whiskey's, likeuren en bieren. Uw Slijter Dikkers adviseert u graag!

 

Proeverijen

Op zoek naar een originele invulling van een bedrijfsuitje of een verjaardag? Wij verwelkomen u graag in ons karakteristieke proeflokaal voor een whisky-, likeur- of bierproeverij. Interesse? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Uw Slijter Dikkers

Zoekt u een passend cadeau?

Op zoek naar een exclusief (relatie)geschenk? Wij helpen u graag bij het kiezen van een passende wijn, een bierpakket of een mooie likeur.

 

Uw Slijter Dikkers

Openingstijden

Ma. 09.00 uur - 18.00 uur
Di. 09.00 uur - 18.00 uur
Wo. 09.00 uur - 18.00 uur
Do. 09.00 uur - 18.00 uur
Vr. 09.00 uur - 21.00 uur
Za. 09.00 uur - 17.00 uur